woensdag 16 december 2009

Kinderdijk december

Deze zijn een 18 december gemaakt met een laagje sneeuwOp 15 december 2009 was het heerlijk licht vriezend weer. Lekker gewandeld en een mooie serie gemaakt van de molens.
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze lange lijst te bekijken.

Liefs Marjon

7 opmerkingen:

 1. Hoi Marjon wat een geweldig mooie serie echt prachtig die rode jas op het witte brugje super en die ganzen en wat heb je mooie lijstjes gemaakt mijn complimenten ik heb er van genoten
  ik heb de laatste tijd zo weinig tijd ( ga wel iedere dag rijden ) Gisteren naar de Donk en Ammerse kade geweest foto's staan op blog .
  maar ga binnenkort wel weer een keer naar de Kinderdijk want dat is toch altijd heel mooi
  alleen als het glad ga worden ga ik maar niet rijden dat is wel jammer nou we zien wel
  ben vanmiddag nog effe naar het tuintje geweest heb zomaar een par foto's genomen en heb daar een bakkie gedaan
  Tot ziens hé Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marjon,

  Een prachtige serie foto's. Allemaal even mooi. Nog genoeg foto's om op zoom te zetten. Ook je creatieve uitvoeringen zijn erg leuk!

  Groetjes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig mooie, en vooral rustige serie van de kinderdijk. Leuk met je bewerkingen zo. Heel mooi. Is alweer een tijdje geleden dat ik daar geweest ben, en toen was het weer ook niet al te gezellig. Prachtig hoor zo!
  Groetjes Jacqie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Marjon, wat n prachtige opname s van Kinderdijk,en super de verschillende bewerkingen.Ga in de toekomst ook eens n begin maken met zo iets als dit. Zal wel veel werk zijn denk ik, maar ik vindt het SUPER> Ga nog even verder snuffelen gr toos

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi Marjon .
  wat zijn ze weer mooi geworden hè ? Het was er ook wel super mooi weer voor . Zoveel molens en steeds weer anders. Ook die zwanen zijn mooi . Wat zijn dat toch mooie vogels en mooi om te fotograveren . Weer m`n petje af hoor voor de manier waarop je foto`s maakt . gr, en liefs Ma .

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Marjon prachtig de laatste met het laagje sneeuw heel anders weer hé ze zijn super mooi en iedere keer net weer anders ,jij maakt hele mooie composities, binnenkort wil ik ook nog een keer naar de Kinderdijk als het zonnig is in ieder geval
  Fijn weekend
  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Marjon .
  Ook in de sneeuw weer mooie opnames .
  Het blijft een mooi gezicht met die molens . Een dankbaar onderwerp om foto`s te nemen , en de manier hoe je ze maakt .

  groetjes en liefs , Ma .

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het kijken, en altijd leuk als je reactie achterlaat.